Grondig tuinonderhoud in Hilversum

Heeft u te weinig tijd om uw tuin goed te onderhouden in Hilversum? Of lukt het u niet zo goed meer? Bijvoorbeeld door lichamelijke problemen. Of misschien heeft u er zelf niet zoveel zin (meer) in. Om welke reden het ook gaat: Kroonhoveniers lost het op! Met grondig tuinonderhoud in Hilversum. Weten waar u aan toe bent? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontdek zelf de stevige, groene kracht van onze vakkundige tuinmannen!

 

Op gebied van tuinonderhoud bieden wij:

  • Tuinonderhoud met eventueel onderhoudscontract
  • Alle soorten snoei werkzaamheden
  • Bomen verwijderen
  • Snoeien van bomen
  • Tuin winterklaar maken
  • Nieuwe tuin beplanting
  • Groene aanslag verwijderen
  • Gras maaien
  • Aanleggen watersysteem voor plantenbakken
  • Groene aanslag verwijderen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Tuinonderhoud in Hilversum: lees onze duidelijke werkwijze

Eerst komt onze vertegenwoordiger bij u langs in Hilversum en overlegt met u over de werkzaamheden m.b.t. het tuinonderhoud. Hij vertelt u precies wat er moet gebeuren; wat urgent is en wat minder prioriteit heeft. Zo heeft u gelijk een perfect beeld van het eindresultaat. De vertegenwoordiger stelt nu een offerte op en stelt een startdatum voor. Zijn we het samen eens? Dan gaan onze tuinmannen hard aan de slag om uw tuin weer 100% op orde te krijgen. Uw tuinonderhoud is belangrijk. Daarom betrekken we u graag bij fasen van de werkzaamheden. Zo houden we goed contact en wordt het eindresultaat ook echt van u!
 

Maak een afspraak voor professioneel tuinonderhoud

We werken veel in Hilversum. Grote kans dat u onze naam al kende. Of één van uw vrienden of kennissen. Dan heeft u ook gehoord dat wij altijd werken met onze eigen machines. Die kennen we van haver tot gort. Ook heeft u dan gehoord dat onze tuinmannen en tuinarchitecten groen verstand hebben en een hoop vakkennis. Laat u overtuigen door uw vriendenkring of lees onze referenties. Vraag nu een offerte aan en u geniet snel van uw eigen goed onderhouden tuin!
 

Profiteer van onze tuinonderhoudservaringen

We laten graag duidelijk aan u zien wat voor werk we leveren in Hilversum. Kijk daarom gerust even bij ons portfolio. Dan ziet u direct hoe vakkundig we te werk gaan. Wilt u weten wat anderen van ons werk vonden? Lees de referenties en overtuig uzelf!
 

Kosten en contact

Wat zijn de kosten voor tuinonderhoud?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op deze vraag om dat alle tuinen verschillend zijn. Toch kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van een aantal intake vragen en de nodige basis informatie wel een vrij nauwkeurige prijsindicatie verstrekken.

Om een prijsindicatie ontvangen zijn de volgende stappen nodig: 

- Neem contact met ons op.
- Stuur een aantal foto's in een email. 
- Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk waaruit de werkzaamheden bestaan en wat uw wensen zijn.  
- Zorg dat u ongeveer de maten van uw tuin weet.
- Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken te fijn afstemmen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vergaren van de beschreven stappen, of vragen heeft over onze prijzen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan telefonisch ondersteunen.
 
Kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen onze all in one pakketten.