Tuinonderhoud is een belangrijk onderdeel binnen een tuin.

Indien u geen onderhoudsvrije tuin hebt, hebt u altijd te kampen met tuinonderhoud. Daarbij is het uiterst belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurt. Zo blijft uw tuin in goede conditie. Kroon hoveniers is gespecialiseerd in het vakkundig onderhouden van tuinen, met jarenlange ervaring en haar specialistische vakmensen, bent u verzekerd van een kwalitatief tuinonderhoud. Tevens leveren wij alle materialen die eventueel nodig zijn tegen zeer gunstige prijzen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van tuinonderhoud voor uw specifieke situatie.

Op gebied van tuinonderhoud bieden wij: Tuinonderhoud

  • Tuinonderhoud met eventueel onderhoudscontract
  • Alle soorten snoei werkzaamheden
  • Bomen verwijderen
  • Snoeien van bomen
  • Tuin winterklaar maken
  • Nieuwe tuin beplanting
  • Groene aanslag verwijderen
  • Gras maaien
  • Aanleggen watersysteem voor plantenbakken
  • Groene aanslag verwijderen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Tuinonderhoud?

Wij bieden u verschillende vormen van tuinonderhoud. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw tuin eens een keer een goede opfrisbeurt te laten geven, waar u dan weer jarenlang profijt van kunt hebben. U kunt ook kiezen voor onderhoud in de vorm van een tuinonderhoudscontract, zodat wij al uw tuinonderhoud verzorgen. Vanzelfsprekend kunt u te allen tijde uw tuinonderhoudscontract bij ons opzeggen.

 

Onderhouden van uw tuin

Kroon hoveniers is gespecialiseerd in het vakkundig onderhouden van tuinen, met jaar jarenlange ervaring en haar specialistische vakmensen, bent u verzekerd van een kwalitatief tuinonderhoud. Tevens leveren wij alle materialen die eventueel nodig zijn tegen zeer gunstige prijzen.

 

Tuinonderhoud Randstad

Het werkgebied voor Kroon hoveniers ligt in principe in een straal van 60 km rond Amsterdam, dit is waar Kroonhoveniers de afgelopen 40 jaar heeft grootste vaste klanten kring heeft opgebouwd. Uiteraard, kunnen wij u ook helpen met uw tuinonderhoud als u tuin net wat verder ligt.

 

Tuinonderhouden

Als u wilt dat uw tuin jarenlang goed blijft, is het verstandig om regelmatig uw tuin laten onderhouden door de vakmensen van Kroon hoveniers. De echte tuinliefhebbers bezoeken wij regelmatig voor tuinonderhoud: de ene keer snoeien, de andere keer bemesten en een andere keer voor tuinaanleg voor een mooi gazon.
 

Professioneel tuinonderhoud

U wilt een professioneel tuinonderhoud? Wanneer u ervoor kiest om het onderhoud van uw tuin uit te besteden aan Kroon hoveniers, dan bent u verzekerd van 40 jaar vakmanschap en staan onze allround hoveniers volledig tot uw beschikking.
 

Kwalitatief tuinonderhoud

De uitvoering van het tuinonderhoud doen wij volledig in eigen beheer en Kroon hoveniers staat garant voor een zeer hoge kwaliteit en een goede service naar onze klanten. Dat deden wij al 40 jaar geleden, en dit zullen wij altijd blijven doen; groen is onze passie!
 

Bijzonder tuinonderhoud

Heeft u een bijzondere tuin, dan vergt dat een specialistische aanpak. Bij Kroon hoveniers hebben wij de afgelopen 40 jaar, alle soorten en maten tuinen onderhouden, van Japans georiënteerde tuinen of andere tuinen waarin veel hout is verwerkt tot de klassieke Engelse en Franse tuinen. Wat voor soort tuin u ook heeft, Kroon hoveniers is uw betrouwbare partner voor kwalitatief tuinonderhoud. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of offertes!