Uw eigen tuinman in Amsterdam

Zoekt u een echte tuinman in Amsterdam? Zo'n gedegen vakman met groene vingers en grote tuinhanden? Die hebben we! Wel meer dan 1 trouwens. Niet zo gek: we werken dan ook dwarsdoor de hele hoofdstad heen. En daarbuiten. Wilt u ook een vakkundige tuinman die wél door de bomen het bos ziet? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontdek zelf de bloeiende kracht van onze tuinmannen!

 

Op gebied van tuinonderhoud bieden wij:

  • Tuinonderhoud met eventueel onderhoudscontract
  • Alle soorten snoei werkzaamheden
  • Bomen verwijderen
  • Snoeien van bomen
  • Tuin winterklaar maken
  • Nieuwe tuin beplanting
  • Groene aanslag verwijderen
  • Gras maaien
  • Aanleggen watersysteem voor plantenbakken
  • Groene aanslag verwijderen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Tuinman in Amsterdam: lees onze duidelijke werkwijze

Eerst komt onze vertegenwoordiger bij u langs in Amsterdam en overlegt met u over de werkzaamheden. Hij luistert aandachtig naar u en adviseert vervolgens precies wat voor klussen de tuinman gaat doen. Zo heeft u een duidelijk beeld van alle handelingen. De vertegenwoordiger stelt nu een offerte voor u op en stelt een startdatum voor. Bent u het samen eens? Dan gaat onze tuinman hard aan de slag om uw tuin in Amsterdam weer echt te laten stralen. Uw tuin is belangrijk. Daarom betrekken we u graag bij alle fasen van de werkzaamheden. We houden daarom altijd goed contact. Zo wordt het eindresultaat ook echt van u!
 

Maak een afspraak

Tuinmannen in Amsterdam moeten vakmensen zijn en houden van hun professie. Anders lukt het niet. Planten- en tuinkennis moet ze in de botten zitten. Daaraan herkent u de echte tuinman. Bij Kroonhoveniers zit u precies goed. Wij werken tevens altijd met onze eigen machines. Die kennen we van haver tot gort. Dus: ga voor echte kenners en vraag nu een offerte aan. U geniet snel weer van uw eigen stralende tuin in Amsterdam!
 

Laat u eerst overtuigen door onze Amsterdamse tuinmannen!

De mensen kennen ons goed in Amsterdam. Daarom laten we graag duidelijk aan u zien wat voor werk we leveren. Kijk dus gerust even bij ons portfolio. Dan ziet u direct hoe vakkundig we te werk gaan. Wilt u weten wat anderen van ons werk vonden? Lees de referenties en overtuig uzelf!
 

Kosten en contact 

Wat kost een tuinman in Amsterdam?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op deze vraag om dat alle tuinen verschillend zijn. Toch kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van een aantal intake vragen en de nodige basis informatie wel een vrij nauwkeurige prijsindicatie verstrekken.

Om een prijsindicatie te ontvangen zijn de volgende stappen nodig: 

- Neem contact met ons op.
- Stuur een aantal foto's in een email. 
- Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk waaruit de werkzaamheden bestaan en wat uw wensen zijn.  
- Zorg dat u ongeveer de maten van uw tuin weet.
- Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken te fijn afstemmen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vergaren van de beschreven stappen, of vragen heeft over onze prijzen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan telefonisch ondersteunen.
 
Kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen onze all in one pakketten.