Tuinbestrating?

Kroon Hoveniers is gespecialiseerd in alle soorten tuinbestrating! Tuinbestrating is een belangrijk onderdeel van het hoveniersvak en de hoveniers van Kroon zijn hierin gespecialiseerd.
 

TuinbestratingWij leveren op het gebied van tuinbestratingen

de volgende werkzaamheden:

  • Tuinbestrating in voor en achter tuinen
  • Sierbestratingen
  • Herbestratingen met gebruik van oude materialen
  • Borders en plantenbakken creëren
  • Leveren van alle soorten stenen en tegels
  • Terras reiniging onder hogedruk
  • Tuinbestrating als sierobject

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Tuinbestrating aanleggen

In bijna iedere tuin die wij aanleggen, krijgen wij te maken met tuinbestrating. Binnen ons hoveniersbedrijf hebben wij de beschikking over meerdere koppels stratenmakers met jarenlange ervaring in het stratenmakersvak. Nog een voordeel is ons gedegen ruimtelijk inzicht, dat ons in staat stelt efficiënt te werken zodat wij de periode waarin de tuin niet gebruikt kan worden, zo kort mogelijk kunnen houden. Ook leveren wij alle materialen die nodig zijn voor een tuinbestrating. Daarbij kunt u er bovendien op vertrouwen dat u bij ons nooit teveel betaalt omdat wij al jarenlang met dezelfde leveranciers en groothandels samenwerken en dus hoge kortingspercentages hebben opgebouwd die wij vervolgens doorberekenen aan onze klant. Hebt u vragen over tuinbestrating of tuinaanleg, neemt u dan gerust met ons contact op.
 

Sierbestrating is een vak apart

Sierbestratiging is iets waar bij ons ontzettend veel vraag naar is en wat wij dagelijks doen. Een sierbestrating aanleggen vereist veel ervaring en inzicht. Bij sierbestrating zijn er talloze mogelijkheden qua vormen en figuren. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook adviseren en helpen bij het ontwerpen omdat wij beschikken over een tuinarchitect. Daarnaast hebben wij binnen ons hoveniersbedrijf de beschikking over meerdere koppels stratenmakers met jarenlange ervaring in het stratenmakersvak.
 

Goedkope tuinbestrating

Nog een voordeel is ons gedegen ruimtelijk inzicht dat ons in staat stelt efficiënt te werken zodat wij de periode waarin de tuin niet gebruikt kan worden, zo kort mogelijk kunnen houden. Ook leveren wij alle materialen die nodig zijn voor sierbestrating. Daarbij kunt u er bovendien op vertrouwen dat u bij ons nooit teveel betaalt omdat wij al jarenlang met dezelfde leveranciers en groothandels samenwerken en dus hoge kortingspercentages hebben opgebouwd die wij vervolgens doorberekenen aan onze klant. Hebt u vragen over sierbestrating, neemt u dan gerust met ons contact op.
 

Hergebruik oude tuinbestrating

Bij een tuinbestrating is het bij ons mogelijk om uw oude materialen te hergebruiken. Dat is duurzamer en goedkoper. Aankoop van nieuwe materialen en afvoer van oude materialen zijn dan immers niet nodig. Vaak wordt het resultaat ook als mooier ervaren, omdat het originele tuinbeeld intact blijft.
 

Tuinbestrating reinigen

Als hoveniersbedrijf zijn wij natuurlijk ook gespecialiseerd in het onder hoge druk reinigen van tuinbestrating. Wij beschikken dan ook over een eigen hogedrukunit waarmee wij uw tegels vakkundig kunnen reinigen, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Bovendien behandelen wij het te reinigen oppervlak eerst voor en na het reinigen behandelen wij het nog eens na. Zo kunt er zeker van zijn dat vlekken en algen voor langere tijd geen vat zullen krijgen op de bestrating.

Heeft u interesse in onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!