Professionele tuinaanleg in Hoofddorp

Bent u net verhuisd, ligt de tuin er armoedig bij of ziet u gewoon door de bomen het bos niet meer? Kroonhoveniers komt graag bij u in Hoofddorp langs voor professionele tuinaanleg. Met goed advies en concrete vaste prijsafspraken. Dus: is uw tuin hoognodig aan een grondige opknapbeurt toe? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek zelf de bloeiende kracht van onze vakmensen!

 

Gespecialiseerde tuinaanleg o.a.

  • Tuinaanleg Japans is bij ons ook mogelijk
  • Renoveren en opknappen van bestaande tuinen
  • Sierbestratingen
  • Bestratingen
  • Hardhouten vlonders bouwen
  • Borders en plantenbakken creëren
  • Graszoden plaatsen
  • Planten van bomen en planten
  • Vijvers creëren
  • Schuttingen / tuinschermen leveren en plaatsen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Tuinaanleg in Hoofddorp: lees onze duidelijke werkwijze

Onze vertegenwoordiger komt langs bij u in Hoofddorp en overlegt met u over de tuinaanleg werkzaamheden en de materialenkeuzes die daarbij horen. Wat voor tegels passen er het beste in de tuin? Welke steen- en houtsoort en natuurlijk wat voor beplanting? Vervolgens maakt hij duidelijke schetsen. Zo heeft u een perfect beeld van het eindresultaat. De vertegenwoordiger stelt nu een offerte op en stelt een startdatum voor. Zijn we het eens? Dan gaan onze vakmannen snel en voortvarend aan de slag om uw tuinaanleg te realiseren. Uw tuinaanleg is belangrijk. Daarom betrekken we u graag bij alle te nemen stappen van de werkzaamheden in Hoofddorp. Zo wordt het ontwerp ook echt van u!
 

Kroonhoveniers: gespecialiseerde tuinaanleg

Gespecialiseerde tuinaanleg in Hoofddorp. Dat betekent: sierlijke tuinontwerpen, strakke bestratingen en adembenemende tuinen waar u niet op uitgekeken raakt. Dit realiseren we door met eigen machines, vaste prijzen, gezond verstand en een hoop vakkennis te werken. Maak Hoofddorp nog mooier. Vraag direct een offerte aan en u geniet snel van uw eigen professioneel aangelegde tuin!
 

Profiteer van onze tuinaanleg-ervaringen

We zijn bekenden in Hoofddorp op het gebied van tuinaanleg. Daarom laten we graag duidelijk aan u zien wat voor werk we leveren. Kijk dus gerust even bij ons portfolio. Dan ziet u direct hoe vakkundig we te werk gaan. Wilt u weten wat anderen van ons werk vonden? Lees de referenties en overtuig uzelf!
 

Kosten en contact

Wat zijn de kosten voor het aanleggen van een tuin?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op deze vraag om dat alle tuinen verschillend zijn. Toch kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van een aantal intake vragen en de nodige basis informatie wel een vrij nauwkeurige prijsindicatie verstrekken.

Om een prijsindicatie ontvangen zijn de volgende stappen nodig: 

- Neem contact met ons op.
- Stuur een aantal foto's in een email. 
- Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk waaruit de werkzaamheden bestaan en wat uw wensen zijn.  
- Zorg dat u ongeveer de maten van uw tuin weet.
- Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken te fijn afstemmen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vergaren van de beschreven stappen, of vragen heeft over onze prijzen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan telefonisch ondersteunen.
 
Kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen onze all in one pakketten.