Vakkundige tuinaanleg in Hilversum

Het is tijd voor de tuin. Uw tuin! Kroonhoveniers legt dagelijks tuinen aan in Hilversum. We zijn dus altijd in de buurt. Wilt u ook nu weleens een echte droomtuin? Met prachtige beplanting, mooie sierbestrating en een strakke schutting? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontdek zelf de groene kracht van onze vakmensen!

 

Gespecialiseerde tuinaanleg o.a.

  • Tuinaanleg Japans is bij ons ook mogelijk
  • Renoveren en opknappen van bestaande tuinen
  • Sierbestratingen
  • Bestratingen
  • Hardhouten vlonders bouwen
  • Borders en plantenbakken creëren
  • Graszoden plaatsen
  • Planten van bomen en planten
  • Vijvers creëren
  • Schuttingen / tuinschermen leveren en plaatsen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Tuinaanleg in Hilversum: lees onze duidelijke werkwijze

Onze vertegenwoordiger komt langs en overlegt met u over de werkzaamheden en de materialenkeuzes: wat voor tegels passen er het beste in de tuin, de steen- en houtsoort en natuurlijk wat voor beplanting? Vervolgens maakt hij duidelijke schetsen. Zo heeft u een perfect beeld van het eindresultaat. De vertegenwoordiger stelt nu een offerte op en stelt een startdatum voor. Zijn we het eens? Dan gaan onze vakmensen snel en voortvarend aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Uw tuin is belangrijk. Daarom betrekken we u graag bij alle te nemen stappen van de werkzaamheden. Zo wordt het ontwerp ook echt van u!
 

Maak een afspraak voor professionele tuinaanleg

Zoekt u unieke tuinontwerpen, sierlijke bestratingen of surrealistische tuinfantasieën die elke dag wel lijken te veranderen? Dan zit u bij Kroonhoveniers precies goed. Wij werken met onze eigen machines. Die kennen we van haver tot gort. Daarnaast beschikken onze stratenmakers, hoveniers en timmermannen over gezond verstand en een hoop vakkennis. Dus: zorg dat de buurt - en uw tuin in het bijzonder - er perfect bij liggen. Vraag nu een offerte aan en u geniet snel van uw eigen professioneel aangelegde tuin!
 

Profiteer van onze tuinaanleg-ervaringen

De mensen kennen ons in goed Hilversum. Daarom laten we graag duidelijk aan u zien wat voor werk we leveren. Kijk dus gerust even bij ons portfolio. Dan ziet u direct hoe vakkundig we te werk gaan. Wilt u weten wat anderen van ons werk vonden? Lees de referenties en overtuig uzelf!
 

Kosten en contact

Wat zijn de kosten voor het aanleggen van een tuin?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op deze vraag om dat alle tuinen verschillend zijn. Toch kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van een aantal intake vragen en de nodige basis informatie wel een vrij nauwkeurige prijsindicatie verstrekken.

Om een prijsindicatie ontvangen zijn de volgende stappen nodig: 

- Neem contact met ons op.
- Stuur een aantal foto's in een email. 
- Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk waaruit de werkzaamheden bestaan en wat uw wensen zijn.  
- Zorg dat u ongeveer de maten van uw tuin weet.
- Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken te fijn afstemmen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vergaren van de beschreven stappen, of vragen heeft over onze prijzen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan telefonisch ondersteunen.
 
Kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen onze all in one pakketten.