Kosten tuinaanleg bij Kroon hoveniers

Wat zijn de kosten voor tuinaanleg? Dat is een vraag waar vele mensen die van plan zijn een tuin aan te aanleggen zich mee bezig houden en terecht, want wie wil er nou een tuin aanleggen zonder dat je weet wat het gaat kosten?
 

Het verschil tussen Kroon hoveniers en een garage

Zijn kosten tuinaanleg vooraf te bepalen? Wij als hoveniersbedrijf Kroon weten net als de meeste mensen maar al te goed hoe vervelend het is als je iets wil laten uitvoeren en je vooraf niet weet wat het gaat kosten. Ook wij hebben als hoveniersbedrijf, net als de meeste mensen, regelmatig onderhoud bij garages aan machines en auto's. Vaak als wij bij garages vooraf vragen wat het gaat kosten, weet niemand ineens iets en krabt men zich op het hoofd en krijg je te horen dat zoiets vooraf moeilijk te zeggen is. Dit is ook het geval bij de meeste hoveniersbedrijven. Bij hoveniersbedrijf Kroon kunt ervan op aan dat u altijd vooraf precies weet wat de tuinaanleg gaat kosten. Met onze jarenlange ervaring weten wij namelijk wél wat iets gaat kosten. Hebt u vragen over kosten van tuinaanleg, neem dan gerust contact met ons op.
 

Tuinaanleg kosten

Nadat wij uitvoerig uw wensen hebben besproken, wordt er een offerte opgemaakt waarin kosten voor tuinaanleg worden toegelicht. Als wij het eens kunnen worden over de prijs, wordt deze prijs op papier vastgelegd. Deze prijs is dan ook een vaste prijs: die wordt niet meer of minder. Zo kunt u ervan op aan dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. 
 

Laagste Prijs Garantie

Verschillende bedrijven, zoals BCC, Hornbach en Mediamarkt, gingen ons voor, maar nu geven ook wij de Laagste Prijs Garantie op alle materialen die nodig zijn voor tuinaanleg. Vindt u elders een lagere prijs, dan geven wij op vertoon van de betreffende offerte 10% korting op de prijs van de concurrent. Dit kunnen wij doen omdat dat wij al jarenlang samenwerken met dezelfde groothandels en leveranciers en zodoende hoge kortingspercentages hebben opgebouwd. Ook berekenen wij geen marge op tuinartikelen.
 

Direct plannen: 10% korting

Wij geven de snelle beslisser altijd 10% korting omdat wij als hoveniersbedrijf werken met een strakke planning. Op die manier is het voor ons makkelijker om werkzaamheden in een bepaalde wijk of regio in te delen. Ook kunnen wij dan vooraf makkelijker en overzichtelijker zien of wij transport van vrachten zoals zand, grond, tegels of afvoer van oude materialen van meerdere klanten in één vracht kunnen vervoeren. Minder vrachten betekent ook minder kosten en is ook beter voor het milieu.
 

Kwaliteit voor ieder budget

Wij vinden wij dat het aanleggen van een tuin voor iedereen mogelijk moet zijn tegen lage kosten. Tuinaanleg kan bijvoorbeeld door middel van het gebruik van tweedehands materialen. Wij werken daarom ook geregeld samen met bedrijven die van bijna alle soorten tegels en stenen grote partijen tweedehands op voorraad hebben. Deze materialen zijn afkomstig van bijvoorbeeld tuinen, gemeenten, wegen en trottoirs.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent offertes en prijzen voor het aanleggen van uw tuin, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965