Hoveniersbedrijf Amsterdam

Hoveniersbedrijf Amsterdam gezocht? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Kroon aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. Hoveniersbedrijf Kroon is een ervaren en dynamisch hoveniersbedrijf uit Amsterdam waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bij hoveniersbedrijf Kroon kunt u terecht voor het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, tuinonderhoud en tuin bestrating.


Hoveniersbedrijf Amsterdam gespecialiseerd in:

 • Hoveniersbedrijf AmsterdamHoveniersbedrijf met advies
 • Tuinonderhoud met eventueel onderhoud,s contract
 • Renoveren van bestaande tuinen
 • Het planten van bomen en planten
 • Snoeien van planten en bomen
 • Bomen en planten verwijderen
 • Graszoden plaatsen
 • Aanleggen watersysteem voor plantenbakken
 • Het creëren van vijvers
 • Schuttingen/ tuinschermen plaatsen
 • Hardhouten vlonders bouwen
 • Bestratingen
 • Sierbestratingen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Amsterdams hoveniersbedrijf

Een echt hoveniersbedrijf uit Amsterdam, die zijn er tegenwoordig niet meer veel. Hoveniersbedrijf Kroon is al generatie op generatie een betrouwbaar en kwalitatief Amsterdams hoveniersbedrijf. Het hoveniersbedrijf Amsterdam is voor u hoveniersbedrijf Kroon, want er is geen Amsterdams hoveniersbedrijf wat al zo lang tevreden klanten heeft als ons.
 

Hoveniersbedrijf Amsterdam met 40 jaar ervaring

Hoveniersbedrijf Amsterdam oftewel hoveniersbedrijf Kroon heeft meer dan 40 jaar kennis en ervaring opgebouwd in het hoveniers vak, en dat zie je terug in de kwaliteit in alles wat Kroon hoveniers oplevert. Als hoveniersbedrijf uit Amsterdam en omstreken bieden wij u een volledig pakket aan hoveniers diensten aan voor uw tuin. Zoals het maken van een beplantingsplan of tuinontwerp tot het aanleggen van de tuin met o.a. sierbestrating, of het jaarlijkse onderhoud.

100% klanttevredenheid

Door onze jarenlange ervaring als hoveniers zijn wij als geen ander in staat uw persoonlijke wensen te vertalen naar de tuin van uw dromen. We gaan altijd uit van de wensen van de klant en denken graag met u mee en gaan al meer dan 40 jaar voor 100% klanttevredenheid. Het leveren van kwaliteit is voor ons een tweede natuur en staan garant voor ons afgeleverde werk.

Kosten en contact

Wat kost een hovenier in Amsterdam?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op deze vraag om dat alle tuinen verschillend zijn. Toch kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van een aantal intake vragen en de nodige basis informatie wel een vrij nauwkeurige prijsindicatie verstrekken.

Om een prijsindicatie te ontvangen zijn de volgende stappen nodig: 

- Neem contact met ons op.
- Stuur een aantal foto's in een email. 
- Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk waaruit de werkzaamheden bestaan en wat uw wensen zijn.  
- Zorg dat u ongeveer de maten van uw tuin weet.
- Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken te fijn afstemmen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vergaren van de beschreven stappen, of vragen heeft over onze prijzen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan telefonisch ondersteunen.
 
Kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen onze all in one pakketten.