De hoveniersbedrijf uit Hoofddorp en omstreken

Woont u in of vlakbij Hoofddorp en zoekt u een gespecialiseerde hovenier? Kroonhoveniers biedt zijn diensten ook bij u in de buurt aan. Dit doen wij met kwalitatief hoogstaand hovenierswerk, passie voor ons vak en vaste prijzen zonder verrassingen. Hoe we die unieke combinatie voor elkaar krijgen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek zelf de flexibele kracht van onze vakmensen!


Hoveniersbedrijf Hoofddorp gespecialiseerd

 • Hoveniersbedrijf met advies
 • Tuinonderhoud met eventueel onderhoud's contract
 • Renoveren van bestaande tuinen
 • Het planten van bomen en planten
 • Snoeien van planten en bomen
 • Bomen en planten verwijderen
 • Graszoden plaatsen
 • Aanleggen watersysteem voor plantenbakken
 • Het creëren van vijvers
 • Schuttingen/ tuinschermen plaatsen
 • Hardhouten vlonders bouwen
 • Bestratingen
 • Sierbestratingen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Hét hoveniersbedrijf voor Hoofddorp en daar buiten

Kroonhoveniers werkt in Hoofddorp en omstreken maar heeft zijn basis in Amsterdam. Van hieruit onderhouden we alle tuinen van onze klanten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Een flink verzorgingsgebied dus. En daar zijn we trots op! Het bedrijf groeit en bloeit dan ook als nooit tevoren. En zo hoort het ook. Net als uw tuin. Alleen met passie, geduld en hard werken verdienen we een mooi resultaat.Lees kort onze werkwijze:

Onze vertegenwoordiger komt in Hoofddorp langs en overlegt met u over de hovenierswerkzaamheden en de materialenkeuzes: wat voor tegels passen er het beste in de tuin, de steen- en houtsoort en natuurlijk wat voor beplanting? Vervolgens maakt hij duidelijke schetsen. Zo heeft u een perfect beeld van het eindresultaat. De vertegenwoordiger stelt nu een offerte op en stelt een startdatum voor. Zijn we het eens? Dan gaan onze hoveniers snel en voortvarend aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Uw tuin in Hoofddorp is belangrijk. Daarom betrekken wij als hoveniersbedrijf u graag bij alle te nemen stappen van de werkzaamheden. Zo wordt het ontwerp ook echt van u!

Uw hoveniersbedrijf staat voor u klaar

We kunnen wel roepen dat we goed werk leveren. Maar beter is het om het zelf te zien. Kijk daarom eerst even bij ons portfolio. Dan ziet u gelijk hoe we als hoveniersbedrijf te werk gaan. Wilt u weten wat anderen van ons werk vonden? Lees de referenties en overtuig uzelf!

Kosten en contact

Wat zijn de kosten voor een hovenier in Hoofddorp?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op deze vraag om dat alle tuinen verschillend zijn. Toch kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van een aantal intake vragen en de nodige basis informatie wel een vrij nauwkeurige prijsindicatie verstrekken.

Om een prijsindicatie ontvangen zijn de volgende stappen nodig: 

- Neem contact met ons op.
- Stuur een aantal foto's in een email. 
- Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk waaruit de werkzaamheden bestaan en wat uw wensen zijn.  
- Zorg dat u ongeveer de maten van uw tuin weet.
- Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken te fijn afstemmen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vergaren van de beschreven stappen, of vragen heeft over onze prijzen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan telefonisch ondersteunen.
 
Kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen onze all in one pakketten.