De hoveniersbedrijf uit Hilversum en omstreken

Voor een hovenier in Hilversum hoeft u nooit ver te zoeken. Grote kans dat we al bij u om de hoek werken. Steeds meer mensen vragen immers naar onze kwalitatieve hoveniersdiensten. Die voeren we uit met groene vingers, rubber laarzen en vaste prijzen. Hoe dat eruit ziet? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek zelf de natuurlijke kracht van onze vakmensen!


Hoveniersbedrijf Hilversum gespecialiseerd

 • Hoveniersbedrijf met advies
 • Tuinonderhoud met eventueel onderhoud's contract
 • Renoveren van bestaande tuinen
 • Het planten van bomen en planten
 • Snoeien van planten en bomen
 • Bomen en planten verwijderen
 • Graszoden plaatsen
 • Aanleggen watersysteem voor plantenbakken
 • Het creëren van vijvers
 • Schuttingen/ tuinschermen plaatsen
 • Hardhouten vlonders bouwen
 • Bestratingen
 • Sierbestratingen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Hovenier in Hilversum en omgeving

Ons hoveniersbedrijf werkt graag in Hilversum. Maar de wortels van Kroonhoveniers liggen in Amsterdam. Van daaruit bestrijken we een groot verzorgingsgebied dat loopt van de tuinen in Noord-Holland, via sierbestrating in Zuid-Holland naar de oprijlanen in Utrecht. En daar zijn als hoveniers erg trots op! Door precies de juiste aandacht aan het groeiproces te besteden krijg je het mooiste resultaat. Net als met uw tuin!
 

Lees kort onze werkwijze:

Onze vertegenwoordiger komt langs in Hilversum en overlegt met u over de hovenierswerkzaamheden en de materialenkeuzes: wat voor tegels passen er het beste in de tuin, de steen- en houtsoort en natuurlijk wat voor beplanting? Vervolgens maakt hij duidelijke schetsen. Zo heeft u een perfect beeld van het eindresultaat. De vertegenwoordiger stelt nu een offerte op en stelt een startdatum voor. Zijn we het eens? Dan gaan onze hoveniers snel en voortvarend aan de slag in Hilversum om uw droomtuin te realiseren. Uw tuin is belangrijk. Daarom betrekken we u graag bij alle te nemen stappen van de hovenierswerkzaamheden. Zo wordt het ontwerp ook echt van u!
 

Uw hoveniersbedrijf staat voor u klaar

Wilt u zelf zien wat voor werk we als hovenier leveren in Hilversum? Verstandig en logisch. Kijk daarom gerust even bij ons portfolio. Dan ziet u gelijk hoe we te werk gaan. Wilt u weten wat anderen van ons werk vonden? Lees de referenties en overtuig uzelf!
 

Kosten en contact

Wat zijn de kosten voor een hovenier in Hilversum?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op deze vraag om dat alle tuinen verschillend zijn. Toch kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van een aantal intake vragen en de nodige basis informatie wel een vrij nauwkeurige prijsindicatie verstrekken.

Om een prijsindicatie ontvangen zijn de volgende stappen nodig: 

- Neem contact met ons op.
- Stuur een aantal foto's in een email. 
- Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk waaruit de werkzaamheden bestaan en wat uw wensen zijn.  
- Zorg dat u ongeveer de maten van uw tuin weet.
- Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken te fijn afstemmen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vergaren van de beschreven stappen, of vragen heeft over onze prijzen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan telefonisch ondersteunen.
 
Kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen onze all in one pakketten.