Uw hoveniersbedrijf in Aalsmeer

De inwoners van Aalsmeer hebben iets met bloemen. En het mooie is: wij ook! Maar ook met planten, sierbestrating, schuttingen. Noem maar op. Wij doen echt álles in uw tuin! En tegen milieuvriendelijke prijzen natuurlijk. Weten hoe dat eruit ziet? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek zelf de natuurlijke kracht van onze vakmensen!


Hoveniersbedrijf Aalsmeer gespecialiseerd

 • Hoveniersbedrijf met advies
 • Tuinonderhoud met eventueel onderhoud's contract
 • Renoveren van bestaande tuinen
 • Het planten van bomen en planten
 • Snoeien van planten en bomen
 • Bomen en planten verwijderen
 • Graszoden plaatsen
 • Aanleggen watersysteem voor plantenbakken
 • Het creëren van vijvers
 • Schuttingen/ tuinschermen plaatsen
 • Hardhouten vlonders bouwen
 • Bestratingen
 • Sierbestratingen

Onze unieke servicepunten:

direct plannen = 10% kortingvaste prijzen zonder verrassingenwij geven altijd garantie
prijsindicatie aan de hand van fotobij tuinaanleg 1x gratis tuinonderhoudwerkoplevering binnen 5 dagen

AMSTERDAM
020 6102 130

HAARLEM
023 8200 959

HILVERSUM
035 8200 965

Een hovenier voor Aalsmeer en omgeving

Onze oorspronkelijke 'roots' liggen in Amsterdam. Van daaruit bedienen we een groot gebied dat loopt van de keurige voortuinen in Noord-Holland, via tuinpaadjes in Zuid-Holland naar de siervijvers in Utrecht. En daar zijn we zeer trots op! Door precies genoeg aandacht aan het groeiproces te besteden krijg je altijd het mooiste resultaat. Net als met uw tuin!
 

Hoe werkt uw hovenier?

Onze vertegenwoordiger komt langs en overlegt met u over de werkzaamheden en de materialenkeuzes: wat voor tegels passen er het beste in de tuin, de steen- en houtsoort en natuurlijk wat voor beplanting? Vervolgens maakt hij duidelijke schetsen. Zo heeft u een perfect beeld van het eindresultaat. De vertegenwoordiger stelt nu een offerte op en stelt een startdatum voor. Zijn we het eens? Dan gaan onze vakmannen snel en voortvarend aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Uw tuin is belangrijk. Daarom betrekken we u graag bij alle te nemen stappen van de werkzaamheden. Zo wordt het ontwerp ook echt van u!
 

Uw hovenier staat voor u klaar

Wilt u zelf zien wat voor werk we leveren? Kijk dan gelijk even bij ons portfolio. Dan ziet u gelijk hoe grondig we te werk gaan. Wilt u weten wat anderen van ons werk vonden? Lees de referenties en overtuig uzelf!
 

Kosten en contact

Wat zijn de kosten voor een hovenier in Aalsmeer?

Het is moeilijk een eenduidig antwoord te geven op deze vraag om dat alle tuinen verschillend zijn. Toch kunnen wij in de meeste gevallen aan de hand van een aantal intake vragen en de nodige basis informatie wel een vrij nauwkeurige prijsindicatie verstrekken.

Om een prijsindicatie ontvangen zijn de volgende stappen nodig: 

- Neem contact met ons op.
- Stuur een aantal foto's in een email. 
- Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk waaruit de werkzaamheden bestaan en wat uw wensen zijn.  
- Zorg dat u ongeveer de maten van uw tuin weet.
- Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken te fijn afstemmen.

Indien u hulp nodig heeft bij het vergaren van de beschreven stappen, of vragen heeft over onze prijzen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan telefonisch ondersteunen.
 
Kijk ook eens naar de speciale aanbiedingen onze all in one pakketten.